top of page

Bakade ägg med getost och gräslök

  • Studio Back
  • 30 apr. 2019
  • 1 min läsning

ree


5 schalottenlökar

60 g babyspenat

100 g getost

6 ägg

25 g smör 1 knippe gräslök

Salt och peppar



ree

  1. Sätt ugnen på 180°

  2. Skala och skär löken i tunna ringar

  3. Fräs den i smöret på låg värme tills den är mjuk

  4. Krydda med salt och peppar 

  5. Lägg i spenat och fräs i ca 1 minut

  6. Häll lök- och spenatblandningen i en ugnsfast form eller panna 

  7. Gör en fördjupning i lökfräset där du vill ha ett ägg och placera ut ca 6 ägg i formen/pannan

  8. Smula över getost

  9. Baka i mitten av ugnen 8-10 min

  10. Strö över gräslök och servera varma.



ree

 
 
 

Kommentarer


Recept, styling och foto med fokus på mat.

Kontakta studioback@hotmail.com för samarbeten

Baserade i Stockholm, Sverige

© 2021 by StudioBack

  • Black Instagram Icon
bottom of page