top of page

Cajunkräftor

  • Studio Back
  • 23 sep. 2021
  • 1 min läsning

ree

Du behöver:

700 g kräftor (ca 15 st)

1 hel vitlök

1 röd chilifrukt

1 lök, skalad

1 msk rökt paprikapulver

3 msk tomatpuré

Ca 10 körsbärstomater

2 dl rapsolja

33 cl ljus lager

2 majskolvar


ree

Gör så här:

  1. Mixa vitlök, chili och lök till en puré. Tillsätt tomatpuré, lager och paprikapulver.

  2. Skär tomaterna i klyftor och rör ner i såsen.

  3. Stek eller grilla majskolvarna så de får rejält med färg och dela dem i ca 4 cm tjocka skivor

  4. Häll såsen över kräftorna, lägg även i majsbitarna och blanda runt allt väl.

  5. Täck kräftorna med plast och marinera i minst ett dygn i kylen.

  6. Stek kräftorna och majsen på hög värme i ca 3 minuter.

  7. Servera kräftorna varma, gärna tillsammans med surdegsbröd.


ree

 
 
 

Kommentarer


Recept, styling och foto med fokus på mat.

Kontakta studioback@hotmail.com för samarbeten

Baserade i Stockholm, Sverige

© 2021 by StudioBack

  • Black Instagram Icon
bottom of page