top of page

Grönkålspasta med vitlök och parmesan

  • Studio Back
  • 29 aug. 2019
  • 1 min läsning

ree

500 g pasta Salt & peppar

1 gul lök 3 vitlöksklyftor 2 msk smör

300 g grönkål eller svartkål 2 dl crème fraiche 2 dl mjölk

1 tärning grönsaksbuljong

2 dl parmesan ½ dl rostade pumpafrön


ree

  1. Koka pastan

  2. Häll pumpafrön i en torr panna och rosta i ca 2 minuter, ta av från värmen

  3. Hacka lök och vitlök och stek i smör i några minuter

  4. Skär bort stjälken i mitten av kålen, hacka och stek den mjuk tillsammans med löken

  5. Häll på crème fraiche, mjölk och buljongtärning och låt koka ihop och smaka av med salt och peppar

  6. Rör i parmesan och ta av från värmen

  7. Häll över kålen över nykokt pasta. Servera med pumpafrön och avsluta med att riva över extra parmesan!


ree

 
 
 

Kommentarer


Recept, styling och foto med fokus på mat.

Kontakta studioback@hotmail.com för samarbeten

Baserade i Stockholm, Sverige

© 2021 by StudioBack

  • Black Instagram Icon
bottom of page