top of page

Löjromssill med pepparrot och citron

  • Studio Back
  • 23 sep. 2021
  • 1 min läsning

Uppdaterat: 22 juni 2022


ree

Du behöver:


420 g inläggningssill

2 dl smetana

½ dl majonnäs

80 g löjrom

1 msk färsk finriven pepparrot

Zest och saft från ½ ekologisk citron

1 msk finhackad gräslök

Salt och vitpeppar


ree

Gör så här:

  1. Häll bort lagen och låt sillbitarna rinna av i durkslag.

  2. Riv pepparroten och finhacka gräslöken, zesta och pressa citron.

  3. Blanda alla ingredienser utom sillen i en burk. Smaka av med salt och nymalen vitpeppar.

  4. Skär sillen i önskat stora bitar och rör ned i såsen. Låt stå i minst 2 timmar i kylskåpet innan servering, men gärna över natten.

  5. Servera med dillkokt färskpotatis och en extra klick löjrom på toppen.

 
 
 

Kommentarer


Recept, styling och foto med fokus på mat.

Kontakta studioback@hotmail.com för samarbeten

Baserade i Stockholm, Sverige

© 2021 by StudioBack

  • Black Instagram Icon
bottom of page