top of page

Parmesan- och jalapeñoaioli

  • Studio Back
  • 23 sep. 2021
  • 1 min läsning

ree

Du behöver:


1/2 tsk dijonsenap

1 tsk vinäger

2 äggulor

2 dl rapsolja

2 pressade vitlöksklyftor

ca 2 finhackade jalapeños (justera beroende på styrka)

1 dl finriven parmesanost

Salt och svartpeppar


ree

Gör så här:

  1. Ta fram ingredienserna i förväg så allt är rumstempererat. Rör ihop senap, vinäger och äggulor i en skål.

  2. Tillsätt oljan i en tunn stråle under konstant vispning tills majonnäsen tjocknar.

  3. Tillsätt pressad vitlök, finhackad jalapeño och riven parmesanost. Smaka av med salt och svartpeppar.

 
 
 

Kommentarer


Recept, styling och foto med fokus på mat.

Kontakta studioback@hotmail.com för samarbeten

Baserade i Stockholm, Sverige

© 2021 by StudioBack

  • Black Instagram Icon
bottom of page