top of page

Pasta med kronärtskocka, brynt smör och citron

  • Studio Back
  • 19 nov. 2020
  • 1 min läsning

ree

Du behöver:

500 g pasta 150 g smör

2 burkar inlagda kronärtskockor 1 vitlöksklyfta Ca 1 dl riven parmesan Skalet från en ekologisk citron 1 dl pastavatten


ree

Gör så här:

1. Koka pastan och bryn under tiden smöret i en kastrull

2. Mixa en burk med kronärtskocka till en slät kräm

3. När smöret nästan är klart vänd ned vitlök och citronskal

4. Blanda kronärtskockskrämen med det brynta citron- och vitlökssmöret och rör ned parmesan

5. Skär resten av kronärtskockan i önskat stora bitar

6. Blanda pastan med kronärtskockskrämen tillsammans med 1 dl pastavatten och toppa sedan med kronärtskockan och extra parmesan

 
 
 

Kommentarer


Recept, styling och foto med fokus på mat.

Kontakta studioback@hotmail.com för samarbeten

Baserade i Stockholm, Sverige

© 2021 by StudioBack

  • Black Instagram Icon
bottom of page