top of page

Pelle Janzon med löjrom

  • Studio Back
  • 23 sep. 2021
  • 1 min läsning

Du behöver:


Oxfilé, ca 50–70 g

1 äggula

1 rödlök, finhackad

40 g löjrom

Finhackad gräslök

Flingsalt och nymalen svartpeppar

Gör så här:

  1. Lägg oxfilén mellan två plastpåsar och banka den lövtunn med exempelvis undersidan av en kastrull.

  2. Separera äggulorna från vitorna.

  3. Finhacka rödlök.

  4. Lägg de lövtunna oxfiléskivorna på en tallrik, strö rödlöken i en ring i ovanpå och fyll mitten av ringen med löjrom.

  5. Toppa med en äggula, gräslök och rikligt med svartpeppar och flingsalt

 
 
 

Kommentarer


Recept, styling och foto med fokus på mat.

Kontakta studioback@hotmail.com för samarbeten

Baserade i Stockholm, Sverige

© 2021 by StudioBack

  • Black Instagram Icon
bottom of page